Delivering maximum value with impactful data

Bij Medicine for Business staan we met ons team rebelse specialisten op het gebied van Data- Management & Analytics voor je klaar.

Wij helpen je graag de maximale waarde uit jouw data te halen. Dit om de weg vrij te maken naar een datagedreven organisatie die op basis van impactvolle inzichten beslissingen neemt.

Klik op een service voor meer details

EXPERTISE

Wij zijn experts in

Cloud First

Een "cloud first" oplossing betekent dat we bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologieën en systemen de nadruk leggen op cloud computing.

Data as a Service

Data as a Service (DaaS) is een concept waarbij bedrijven toegang krijgen tot data via een cloud computing model.

Advisory

Het doel van Advisory is om jouw bedrijf te helpen om meer waarde uit jouw data te halen door het ontwikkelen en toepassen van efficiëntere en effectievere methoden voor data-analyse.

Infrastructure as code

Infrastructure as Code (IAC) is een benadering waarbij IT-infrastructuren worden beschreven, gemanaged en geautomatiseerd als programmacode.

Privacy by design

Privacy by design is een concept dat stelt dat privacybescherming een fundamenteel onderdeel moet zijn van elke technologische oplossing of dienst vanaf het ontwerpproces.

Security by design

Security by design is een benadering waarbij beveiliging vanaf het begin van het ontwerpproces wordt ingebouwd in een systeem, product of service.