Over ons

/Over ons
Over ons2018-07-13T13:03:41+00:00
[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”112px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][bunch_parallax bg_img=”127″ title=”Over ons”][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Medicine for Business is een start-up die staat voor data-driven healthcare!

Wij geloven dat een adequate inzet van data, de zorg handvatten biedt om waarde te creëren voor de patiënt.

  • Door de patiënt sneller van de juiste informatie te voorzien
  • Door de zorgverlener de juiste inzichten te geven over deze patiënt
  • Door management informatie op de juiste manier in te zetten

Wij ondersteunen zorginstellingen met het verkrijgen data uit verschillende bronsystemen om tot informatie en kennis te komen. Value Based Healthcare, Patiënt Empowerment en Big Data. Uiteindelijk gaat het er om wat je er mee doet. Onze mensen hebben 1 ding gemeen, impact willen hebben op de zorg.

Hoe wij dit doen? Door onze Agile aanpak; Wij werken als Product Owners, Scrum Masters en Developers volgens het Scrum Framework in verschillende grote ziekenhuizen en zorg ondersteunende bedrijven waar wij ons maximaal inzetten voor:


De zorg van morgen


Denk je nu: ik wil ook graag impact hebben op de zorg? Neem dan contact op met Elo Bosma voor een vrijblijvend gesprek.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][bunch_our_team cat=”de-mensen” sort=”date” order=”ASC” title=”Onze experts” text_limit=”30″ num=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][bunch_parallax bg_img=”127″ title=”Make IT Happen” btn_text=”Contact” btn_link=”http://medicineforbusiness.nl/contact”][/vc_column][/vc_row]