Project Management

Delivering maximum value with impactful data!

Datagedreven toepassingen die je helpen met impactvolle inzichten.

Data is van strategisch belang. Het vormt de basis voor innovatieve nieuwe toepassingen waarmee we organisaties voorop laten lopen en het leven gemakkelijker maken. Methodes en technieken zoals IoT, Business Intelligence, Analytics, Machine Learning, Artificial Intelligence, Data Science en apps zorgen ervoor dat we data kunnen creรซren, integreren, organiseren en (her)gebruiken.

Bij Medicine for Business staan we met ons team rebelse specialisten op het gebied van Data & Analytics voor je klaar. Wij helpen je graag met de maximale waarde uit jouw data halen. Dit om de weg vrij te maken naar een datagedreven organisatie die op basis van impactvolle inzichten beslissingen neemt.

Onze expertise rondom data is divers. Van Data Engineering, Visualisation en Data Science tot Business Intelligence, Business Analytics en Data Management. Daarnaast ondersteunen we je ook met onze aanvullende diensten zoals Data Governance, Achitecture en Projectmanagement en Trainingen.

Kortom, wil jij de maximale waarde halen uit je data en betere beslissingen nemen op basis van impactvolle inzichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Project Management services

Wanneer u een project succesvol wilt implementeren is een juiste aanpak cruciaal. Deze aanpak verschilt per project: van traditioneel voor bedrijfskritische projecten tot een meer experimentele aanpak voor een project met een innovatief karakter.

Soms vraagt een organisatie tijdelijk extra mensen gedurende de strategie en realisatie van IT-projecten. Onze Project Managers denken mee met de organisatie, weten gewenste projectresultaten neer te zetten en complexe projecten en programma’s te realiseren en implementeren.

Wat wij leveren

Medicine for Business staat voor oplossingen die werken en adviseert alleen uitvoerbare (project-) activiteiten. De Project Manager bij Medicine for Business is naast de traditionele projectmanager ook adviseur. Wij signaleren op tactisch en strategisch niveau en leggen dit voor aan de organisatie. Denk aan het managen van de context, bewaken van het bereiken van het hogere doel, in beweging krijgen van het projectteam en de adoptie van de verandering binnen de organisatie.

Blog

Lees onze
nieuwste artikelen

Onze artikelen bieden je inzicht en kennis over de snel evoluerende data analytics en data management sector.