Speelgoed- en Knuffelinzameling voor het Juliana Kinderziekenhuis

In het Juliana Kinderziekenhuis vinden ze het belangrijk dat een kind zich op zijn of haar gemak voelt bij een bezoek aan het ziekenhuis. Zij doen er dan ook alles aan om het zo leuk en aangenaam mogelijk te maken.

Vorige maand zijn wij vanuit Medicine for Business een knuffel- en speelgoedinzamelingsactie gestart om hen daarbij te helpen. Het is geweldig om te zien dat iedereen daar ook een steentje aan bij wilden dragen.

Met jullie hulp zijn wij erin geslaagd om een grote verzameling aan knuffels, speelgoed, spelletjes, boekjes en bellenblaas te verzamelen. Wegens succes hebben wij de inzameling ook moeten verlengen, zodat iedereen nog een bijdrage kon leveren.

Gisteren hebben wij alle knuffels en speelgoed gebracht naar het Juliana Kinderziekenhuis en overhandigd aan de afdeling Pedagogische Zorg. Zij zorgen ervoor dat het goed bij de kinderen terecht komt.

We willen iedereen namens de kinderen, het zorgpersoneel en de afdeling Pedagogische Zorg van het Juliana Kinderziekenhuis bedanken voor jullie hulp. Samen hebben wij van het Juliana Kinderziekenhuis een speelparadijs kunnen maken.

Deel dit artikel

Officiële opening van TITAAN in Den Haag

activiteiten

Op 7 september vindt de officiële opening van TITAAN plaats.

We nodigen je uit om samen met oprichters en marktleiders uit verschillende sectoren één van de grootste innovatiehubs van Nederland persoonlijk te ervaren. Het is een plek waar ideeën bloeien en innovatie gedijt.

Join the grand opening!

Onze favoriete artikelen
Podcast
Wij maken een podcast!
Medicine for Business maakt een podcast waarin er met
specialisten gepraat wordt over de zorg van de toekomst.
Ontdek

Speelgoed- en Knuffelinzameling voor het Juliana Kinderziekenhuis