Data Sience

Delivering maximum value with impactful data!

Datagedreven toepassingen die je helpen met impactvolle inzichten.

Data is van strategisch belang. Het vormt de basis voor innovatieve nieuwe toepassingen waarmee we organisaties voorop laten lopen en het leven gemakkelijker maken. Methodes en technieken zoals IoT, Business Intelligence, Analytics, Machine Learning, Artificial Intelligence, Data Science en apps zorgen ervoor dat we data kunnen creëren, integreren, organiseren en (her)gebruiken.

Bij Medicine for Business staan we met ons team rebelse specialisten op het gebied van Data & Analytics voor je klaar. Wij helpen je graag met de maximale waarde uit jouw data halen. Dit om de weg vrij te maken naar een datagedreven organisatie die op basis van impactvolle inzichten beslissingen neemt.

Onze expertise rondom data is divers. Van Data Engineering, Visualisation en Data Science tot Business Intelligence, Business Analytics en Data Management. Daarnaast ondersteunen we je ook met onze aanvullende diensten zoals Data Governance, Achitecture en Projectmanagement en Trainingen.

Kortom, wil jij de maximale waarde halen uit je data en betere beslissingen nemen op basis van impactvolle inzichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Data Science service

De opkomst van Internet of Things, smart sensors en cloud toepassingen leiden tot een nieuwe vorm van data en indirect een nieuwe vorm van Data Analysis. Door de exponentiële groei van data en toenemende behoefte aan real-time analyses ontstaat er behoefte om data op nieuwe manieren te analyseren en beter te kunnen voorspellen.

Statistische (Data Science) tools en technieken ontwikkelen zich razendsnel en worden met de dag indrukwekkender; zoals voorspellingen van (zorg)protocol adherentie, patiënt-ontslagmodellen en fraude detectie. Data Science modellen leiden tot ingrijpende innovaties in producten, diensten, processen en systemen.

Vaak zijn de verwachtingen bij Data Science hoog. Maar om het succesvol toe te passen, is het van belang te weten welke methoden, tools, technieken en type algoritmes het beste bij jouw probleem passen. Maar ook om na te denken over hoe je Data Science structureel gaat organiseren in de organisatie (ML-Ops).

Steeds meer organisaties experimenteren met toepassingen van ML en AI in hun processen en systemen. De aandacht is met name gevestigd op het ontwikkelen van modellen en te weinig op borging (ML-Ops) van deze modellen. Implementatie is complex en vraagt specifieke expertise op het gebied van implementatie, optimalisatie, versiebeheer en monitoring van modellen.

Wat wij leveren

De Data Scientists van Medicine for Business helpen je om Data Science voor jouw organisatie succesvol te maken. Vanaf het kiezen van de juiste tools en technieken tot het verankeren van Data Science in je processen en systemen. Wij helpen je om de organisatie en de architectuur zo in te richten dat Data Science de belofte waar gaat maken.

Data Science

Blog

Lees onze
nieuwste artikelen

Onze artikelen bieden je inzicht en kennis over de snel evoluerende data analytics en data management sector.