Data Visualization

Delivering maximum value with impactful data!

Datagedreven toepassingen die je helpen met impactvolle inzichten.

Data is van strategisch belang. Het vormt de basis voor innovatieve nieuwe toepassingen waarmee we organisaties voorop laten lopen en het leven gemakkelijker maken. Methodes en technieken zoals IoT, Business Intelligence, Analytics, Machine Learning, Artificial Intelligence, Data Science en apps zorgen ervoor dat we data kunnen creรซren, integreren, organiseren en (her)gebruiken.

Bij Medicine for Business staan we met ons team rebelse specialisten op het gebied van Data & Analytics voor je klaar. Wij helpen je graag met de maximale waarde uit jouw data halen. Dit om de weg vrij te maken naar een datagedreven organisatie die op basis van impactvolle inzichten beslissingen neemt.

Onze expertise rondom data is divers. Van Data Engineering, Visualisation en Data Science tot Business Intelligence, Business Analytics en Data Management. Daarnaast ondersteunen we je ook met onze aanvullende diensten zoals Data Governance, Achitecture en Projectmanagement en Trainingen.

Kortom, wil jij de maximale waarde halen uit je data en betere beslissingen nemen op basis van impactvolle inzichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Data Visualisation service

Goede analyse en visualisatie van informatie helpt gebruikers om data juist te interpreteren, snel inzicht te krijgen, in actie te komen en een verhaal te vertellen. Om verbanden en trends te ontdekken in grote hoeveelheden data, hebben gebruikers behoefte aan slimme analyses en heldere visualisaties van data. Die laten zien hoe een organisatie er op dit moment voor staat en waaruit gebruikers kunnen afleiden wat er te gebeuren staat. Elke gebruiker heeft een andere behoefte aan informatie; een manager wil een dashboard, een stakeholder een rapport en een controller wil self-service analytics kunnen uitvoeren.

Hoewel het misschien eenvoudig lijkt, zijn analyse en datavisualisatie een vak apart. Het is een combinatie van de juiste methodes in combinatie met de juiste software, om de passende visualisatie bij een probleem te bedenken welke proces ondersteunend zijn. De grootste valkuil bij de ontwikkeling van een rapportage of dashboard is dat er teveel informatie tegelijk getoond wordt over verschillende onderwerpen; terwijl de essentie van een dashboard of rapportage in een oogopslag te begrijpen moet zijn.

Wat wij leveren

Medicine for Business helpt je om ervoor te zorgen dat er altijd focus is in een dashboard of rapportage. Doeltreffende analyse & visualisatie is simpel en to the point. Het maakt effectief gebruik van de juiste kleur, vorm en beeld. Wij helpen je om de meest gemaakte fouten te voorkomen en de beste visualisaties op te leveren voor je gebruikers met de geschikte tools, passend bij de gebruikersbehoefte.

Blog

Lees onze
nieuwste artikelen

Onze artikelen bieden je inzicht en kennis over de snel evoluerende data analytics en data management sector.