Power BI update April 2022

Dit behandelen we:

Nieuwe, maandelijkse features zijn tof, maar soms is het rechtzetten van limitaties op bestaande features nog veel beter. Opmerkelijke verbeteringen deze maand:

  1. Met Power BI Premium hebben gebruikers van compositiemodellen niet langer build-rechten nodig op alle losse datasets. Voortaan volstaan leesrechten. Zo kun eindgebruikers interacteren met je rapporten, zonder dat ze onbedoeld aan de onderliggende datasets gaan sleutelen.  
  2. Bij gebruik van de nieuwe bladwijzernavigator, liepen we er tegenaan dat selecties terugschoten in de ene groep als je iets selecteerde in de andere. Vanaf nu wordt de laatst geselecteerde bladwijzer binnen een groep gepakt.

Lees meer over deze, en de andere features van deze maand op https://powerbi.microsoft.com/nl-nl/blog/power-bi-april-2022-feature-summary/

Deel dit artikel

Officiële opening van TITAAN in Den Haag

activiteiten

Op 7 september vindt de officiële opening van TITAAN plaats.

We nodigen je uit om samen met oprichters en marktleiders uit verschillende sectoren één van de grootste innovatiehubs van Nederland persoonlijk te ervaren. Het is een plek waar ideeën bloeien en innovatie gedijt.

Join the grand opening!

Onze favoriete artikelen
Podcast
Wij maken een podcast!
Medicine for Business maakt een podcast waarin er met
specialisten gepraat wordt over de zorg van de toekomst.
Ontdek