Company page

VACATURES BIJ MfB

Wij zijn op zoek naar mensen die net als wij dromen van innovatie in de zorg. Ben jij de rebelse verbinder die we zoeken?

OVER ONS

Wat doen we

BoksingMfB

Bij Medicine for Business, MfB in short, bouwen we samen met zorginstellingen naar data-gedreven zorg. We creëren inzichten met (big) data op alle denkbare databronnen die een ziekenhuis bezit. Wij zijn gericht op zowel de arts, bedrijfskundige/manager en onderzoeker in de zorginstelling en houden ons bezig met het ontsluiten en integreren van data, (machine learning) algoritmen, cloudoplossing en dashboards.

MfB is een snelgroeiende start-up bestaande uit op dit moment 7 mensen met een ondernemend, hecht en rebels karakter. Voor ons is transparantie naar elkaar en de klant een must, zo creëren we een omgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen en zichzelf kan zijn. We hebben allen een achtergrond in zorg-gerelateerde/technische beroepen of studies en hebben allen uitgebreide ervaring als Data Scientist, Business Intelligence Developer en Architect/Projectmanager. Ons kantoor bevindt zich in het bedrijfsverzamelgebouw Bink36 in het geweldige Den Haag op de Binckhorstlaan 36, 10 min van Den Haag Centraal.

Mocht je droomfunctie niet tussen de huidige vacatures staan, maar heel enthousiast zijn over MfB, neem dan contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar Data Scientists, Data Analists en Data Engineers

ARE YOU OUR NEW REBEL

Vacatures

Stageplek marketing & communicatie

View job

THE OFFICE & MORE

Just go with it