Company page

VACATURE (JUNIOR) DATA SCIENTIST

Als Data Scientist ben jij een kunstenaar met data. Met jouw expertise en creativiteit weet jij grote hoeveelheden gestructureerde- en ongestructureerde data te vertalen in waardevolle inzichten voor de klant. Ons team zoekt Data Scientists, kom jij ons versterken?

Solliciteer nu
  • Den Haag, Zuid-Holland

  • 40 uur

  • 0 – 5 jaar werkervaring

  • 25 vakantiedagen

  • Laptop

  • Mogelijkheden voor leaseauto

  • Vakantiegeld

Over ons:
Medicine for business is een snel groeiend bedrijf dat bestaat uit een divers- en ondernemend team. Als team vinden we het belangrijk om elkaar te blijven uitdagen op het gebied van data en technologie. Ons hoofddoel? Met technologie mensen optimaal ondersteuning bieden zodat hun kracht naar boven komt. Wij helpen elkaar om doelen te behalen en werken via de Agile methode om alles efficiënt te regelen. Eén dag per week komen we bij elkaar op onze hoofdlocatie in Rotterdam om te sparren om vervolgens af te sluiten met een vrijdagmiddagborrel.

Wij zoeken iemand die:
Je durft stappen te zetten om doelen te bereiken. Je weet verder te kijken dan wat je gevraagd wordt en je durft met creatieve oplossingen te komen. Wij zoeken iemand die niet schrikt van een uitdaging en het belang van samenwerken ziet. Je vindt het leuk om met verschillende opdrachtgevers te werken en je kunt je flexibel inzetten. Kennis van software is een pré, maar geen must. Je hoeft nog niet overal kennis van te hebben, wij helpen jou graag verder in jouw ontwikkeling.

Jouw werk:
Jij ondersteunt organisaties met het oplossen van complexe vraagstukken met behulp van big data analyses en artificial intelligence. Daarnaast ben je voor onze klanten een gesprekspartner om hun organisatie meer data driven te maken door  data science binnen hun organisatie uit te rollen. Onze klanten zijn voornamelijk zorgorganisaties zoals grote Universitair Medisch Centra, waar je als consultant op locatie werkt. Programma’s waarmee je gaat werken zijn onder andere Python en R.

70%
20%
10%

Bij de klant                 Ontwikkeling                Teambuilding

Jouw werkweek:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
08:00 Bij de klant
09:00 Daily standup Bij de klant Daily standup
10:00 Bij de klant Bij de klant Team Daily standup
11:00
12:00 Koffie Dorien
13:00 Lunchen met Elo Teamlunch
14:00 Brainstorm meeting Sprint review Uitleg Graphic facilitation van Dorien
15:00 Meeting Scrum master
16:00
17:00 Borrel
18:00

Ontwikkeling:
De technologie is snel aan het veranderen en wij willen natuurlijk graag bijblijven. Daarom is het voor ons vooral van belang dat jouw passie aansluit bij het werk en dat jij open staat om jezelf te ontwikkelen. In tegenstelling tot veel andere bedrijven stimuleren wij jou om jouw eigen opleidingsplan vorm te geven en natuurlijk helpen wij jou daar graag bij.

Agile
Power BI
Programmeren
Project managment

Collega’s

Hoe lang werk je bij Medicine for Business?
2 jaar.

Waarom ben je bij Medicine for Business gaan werken?
Ik wil de zorg verbeteren door middel van techniek en leren over ondernemen in een kleine organisatie. Daarnaast geloof ik in de visie van Elo!

Wat doe je in je vrije tijd?
Motorrijden, Fitness, Klimmen, Gamen en Koken.

Michael Winterkorn (32), Consultant

Hoe lang werk je bij Medicine for Business?
Ik werk hier nu bijna een jaar.

Waarom ben je bij Medicine for Business gaan werken?
Omdat ik mij direct thuis voelde bij het team. De sfeer is gezellig en informeel. Iedereen heeft een sterke drive om daadwerkelijk iets positiefs toe te voegen aan de zorgsector en dat inspireert mij enorm.

Wat doe je in je vrije tijd?
Touren met mijn oldtimer, motorrijden, sporten, muziek maken en festivals bezoeken.

Dorien Groeneweg (27), HR, Marketing & Sales

Hoe lang werk je bij Medicine for Business?
1,25 jaar.

Waarom ben je bij Medicine for Business gaan werken?
Ik werk graag met Elo samen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Werken.

Darryl Smith (30), Consultant

Hoe lang werk je bij Medicine for Business?
Sinds het begin!

Waarom ben je met Medicine for Business begonnen?
Ik zie een enorme verandering gaande op het gebied van data in de zorg en denk dat ik daar meer aan kan bijdragen door aan de zijkant te staan en deze verandering te begeleiden, dan dat ik hier zelf onderdeel van ben als praktiserend arts.

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten en werken, nou ja eigenlijk in die andere volgorde. Oh ja en klussen met data projectjes.

Elo Bosma (33), Partner & Consultant
Solliciteer nu