Microsoft BI Consultant

  • Rotterdam, Zuid-holland

  • 32 – 40 uur

  • 25 vakantiedagen

  • Laptop

  • Indien nodig een auto

  • Tijd voor tijd regeling

Word jij warm van een goede User Interface? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en breng jij kleur aan in data? Als Business Intelligence Consultant help jij klanten met helder inzicht krijgen in data middels dashboards.

Onze klanten vallen voornamelijk binnen de zorg, maar je weet nooit waar je je volgende project gaat doen. Wel weet je dat onze hoofdlocatie zich midden in het centrum van Rotterdam bevindt met een jong en enthousiast team.

Over ons:
Medicine for business bestaat uit een jong en divers team. Eén dag per week komen wij bij elkaar op onze hoofdlocatie in Rotterdam om te sparren. De rest van de week zitten we bij de klant. Het team komt regelmatig bij elkaar en houden elkaar scherp op het gebied van trends en ontwikkelingen. Dit doen we op vrijdag tijdens een informele meeting met een kopje koffie. Daarnaast gaan we regelmatig met elkaar op stap of hebben we een sportief uitje.

Wij zoeken iemand die:
Een passie heeft voor data in informatie omzetten met Power BI. Voor onze klanten word jij verantwoordelijk voor de analyse van de klantvraag en bouw van krachtige dashboards. Jouw focus ligt vooral op Microsoft Power BI.  Een HBO denk- en werkniveau is fijn, maar wij kijken verder dan diploma’s. Je wil je persoonlijk blijven ontwikkelen op persoonlijk en technisch vlak.

Of je nu al een Business Intelligence Consultant bent of er graag eentje wilt worden, wanneer jij de skills hebt om de vraag achter de vraag te begrijpen en deze kan vertalen naar snel inzicht solliciteer dan snel!

Jouw werk:
Je houd je bezig met het ontwikkelen van dashboards en het analyseren van de klantvraag.

70%
20%
10%

Bij de klant                 Ontwikkeling                Teambuilding

Jouw werkweek:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
08:00
09:00 Daily standup
10:00 Koffie met Pim Team Daily standup
11:00
12:00
13:00 Lunchen met Elo Teamlunch
14:00 Uitleg Graphic facilitation van Dorien
15:00
16:00
17:00 Borrel
18:00

Ontwikkeling:
De technologie is snel aan het veranderen en wij willen natuurlijk graag bijblijven! Daarom is het voor ons vooral van belang dat jouw passie aansluit bij het werk en dat jij open staat om jezelf te ontwikkelen. We bieden een hele reeks aan cursussen aan zodat jij je kennis kunt verbreden. Wanneer je bij ons komt werken volg je een vast opleidingstraject van Microsoft.

Your Content Goes Here 70

Contact:
Bel voor meer informatie gerust met Elo Bosma of stuur een mailtje met je CV.

  • elo@medicineforbusiness.nl

  • +316 2938 2422

Selectieprocedure:
Indien je contact met ons opneemt doorloop je bij een positief resultaat de volgende stappen:

1. Stuur een bericht of neemt telefonisch contact op
2. We hebben telefonisch contact om kennis te maken
3. Het sollicitatiegesprek
4. Contractvoorstel
5. Welkom bij ons team!