BI ontwikkelaar

  • Rotterdam, Zuid-Holland

  • 32 – 40 uur

  • 25 vakantiedagen

  • Laptop

  • Indien nodig een auto

  • Tijd voor tijd regeling

Word jij warm van complexe vraagstukken en leef jij van data? Je begint direct met analyseren en wilt het vraagstuk in kaart brengen. Als Business Intelligence ontwikkelaar help jij klanten met data extractie en integratie uit alle soorten bronnen met de nieuwste technieken.

Onze klanten vallen voornamelijk binnen de zorg, maar je weet nooit waar je je volgende project gaat doen. Wel weet je dat onze hoofdlocatie zich midden in het centrum van Rotterdam bevindt met een jong en enthousiast team.

Over ons:
Medicine for business bestaat uit een jong en divers team. Eén dag per week komen wij bij elkaar op onze hoofdlocatie in Rotterdam om te sparren. De rest van de week zitten we bij de klant. Het team komt regelmatig bij elkaar en houden elkaar scherp op het gebied van trends en ontwikkelingen. Dit doen we op vrijdag tijdens een informele meeting met een kopje koffie. Daarnaast gaan we regelmatig met elkaar op stap of hebben we een sportief uitje.

Wij zoeken iemand die:
Een passie heeft voor het combineren van alle soorten databases. Voor onze klanten word jij verantwoordelijk voor de ontsluiting en integratie van data tot informatie. Een HBO denk- en werkniveau is fijn, maar wij kijken niet alleen naar diploma’s. Je wil je persoonlijk blijven ontwikkelen op persoonlijk en technisch vlak. Voor onze klanten word jij verantwoordelijk voor het data integratie en bouw van een datawarehouse.

Of je nu al een Business Intelligence Ontwikkelaar bent of er graag eentje wilt worden, wanneer jij de skills hebt om een bedrijf te helpen met hun datawarehouse solliciteer dan snel!

Jouw werk:
Je houdt je bezig met het ontwikkelen van een datawarehouse. Daarnaast bouw je dashboards waarop klanten informatie kunnen zien.

70%
20%
10%

Bij de klant                 Ontwikkeling                Teambuilding

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00

Ontwikkeling:
De technologie is snel aan het veranderen en wij willen natuurlijk graag bijblijven! Daarom is het voor ons vooral van belang dat jouw passie aansluit bij het werk en dat jij open staat om jezelf te ontwikkelen. We bieden een hele reeks aan cursussen aan zodat jij je kennis kunt verbreden. Wanneer je bij ons komt werken volg je een vast opleidingstraject.

Data 70
Agile werken 70

Contact:
Bel voor meer informatie gerust met Elo Bosma of stuur een mailtje met je CV.

Selectieprocedure:
Indien je contact met ons opneemt doorloop je bij een positief resultaat de volgende stappen:

1. Stuur een bericht of neemt telefonisch contact op
2. We hebben telefonisch contact om kennis te maken
3. Het sollicitatiegesprek
4. Contractvoorstel
5. Welkom bij ons team!