Azure specialist

  • Rotterdam, Zuid-Holland

  • 32 – 40 uur

  • 25 vakantiedagen

  • Laptop

  • Indien nodig een auto

  • Tijd voor tijd regeling

Geloof jij in innovatie en automatisering? Je schrikt niet van complexe vraagstukken en bent de gesprekspartner voor je opdrachtgever. Jouw doel is om bedrijven naar de cloud te helpen.

Onze klanten vallen voornamelijk binnen de zorg, maar je weet nooit waar je je volgende project gaat doen. Wel weet je dat onze hoofdlocatie zich midden in het centrum van Rotterdam bevindt met een jong en enthousiast team.

Over ons:
Medicine for business bestaat uit een jong en divers team. Eén dag per week komen wij bij elkaar op onze hoofdlocatie in Rotterdam om te sparren. De rest van de week zitten we bij de klant. Het team komt regelmatig bij elkaar en houden elkaar scherp op het gebied van trends en ontwikkelingen. Dit doen we op vrijdag tijdens een informele meeting met een kopje koffie. Daarnaast gaan we regelmatig met elkaar op stap of hebben we een sportief uitje.

Wij zoeken iemand die:
Een passie heeft voor het automatiseren van dagelijkse bezigheden en zich flexibel opstelt. Voor onze klanten word jij verantwoordelijk voor de implementatie en beheer van de Microsoft Azure omgeving. Jouw focus ligt vooral op implementeren en configureren van een volledige geautomatiseerde Microsoft Azure stack.  Een HBO denk- en werkniveau is fijn, maar wij kijken verder dan diploma’s. Je wil je persoonlijk blijven ontwikkelen op persoonlijk en technisch vlak.

Of je nu al een Azure specialist bent of er graag eentje wilt worden, wanneer jij de skills hebt om een bedrijf te bewegen naar de cloud solliciteer dan snel!

 

Jouw werk:
Als Microsoft Azure specialist ga jij langs klanten. Je komt bij een opdracht waar je eerst in kaart gaat brengen wat er nodig is. Wanneer je dit in kaart hebt gebracht ga je afhankelijk van de opdracht de configuratie starten. Belangrijk is dat je tijdens het werk als kennisbron fungeert. Je doet mee in meetings en kijkt verder dan de standaard oplossingen. Vanuit Medicine for Business ga je mee naar diverse events zoals de Zorg&ICT beurs en de Big Data Expo.

70%
20%
10%

Bij de klant                 Ontwikkeling                Teambuilding

Jouw werkweek:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
08:00 Bij de klant
09:00 Daily standup Bij de klant Daily standup Bij de klant
10:00 Bij de klant Koffie met Pim Team Daily standup
11:00
12:00
13:00 Lunchen met Elo Teamlunch
14:00 Brainstorm meeting Sprint review Uitleg Graphic facilitation van Dorien
15:00 Meeting Scrum master
16:00
17:00 Borrel
18:00

Ontwikkeling:
De technologie is snel aan het veranderen en wij willen natuurlijk graag bijblijven! Daarom is het voor ons vooral van belang dat jouw passie aansluit bij het werk en dat jij open staat om jezelf te ontwikkelen. We bieden een hele reeks aan cursussen aan zodat jij je kennis kunt verbreden. Wanneer je bij ons komt werken volg je een vast opleidingstraject van Microsoft.

Azure
Agile
Power BI
MSCE
SAFE

Contact:
Bel voor meer informatie gerust met Elo Bosma of stuur een mailtje met je CV.

Selectieprocedure:
Indien je contact met ons opneemt doorloop je bij een positief resultaat de volgende stappen:

1. Stuur een bericht of neemt telefonisch contact op
2. We hebben telefonisch contact om kennis te maken
3. Het sollicitatiegesprek
4. Contractvoorstel
5. Welkom bij ons team!