Heb je een brede interesse in de gezondheidszorg, wil je meer weten over duurzaamheid in de zorg en wil je graag in contact komen met zorgbestuurders? Kom dan naar onze ‘Care for your future-middag’ op dinsdag 19 februari 2019 van 13.00 – 17.00  in het Van Donge en de Roo stadion (Excelsior stadion).

Een unieke middag over duurzaamheid in de gezondheidszorg

In samenwerking met  SHARE’s Health Business Week organiseert Medicine For Business een unieke middag. Samen met jullie en interessante genodigden, zullen we vanuit meerdere perspectieven kijken naar het thema duurzaamheid in de gezondheidszorg. Op deze manier hopen wij jullie een nog bredere kijk te geven op de functies die je als gezondheidswetenschapper kunt gaan uitoefenen.

Onder de genodigden zijn een aantal grote namen uit de gezondheidszorg aanwezig, waaronder:

  • CEO’s van verschillende ziekenhuizen
  • Directeur Gezondheidszorg Raboank; Michel van Schaik
  • Sustainable Healthcare Challenge (platform voor studenten om duurzaam ondernemerschap in de zorg te initiëren).
  • En meer!

Wat kun je verwachten

Deze interactieve middag zal bestaan uit een paneldiscussie, waarin je de mogelijkheid krijgt om zorgbestuurders kritisch te bevragen over stellingen. Vervolgens wordt er door middel van de eerste ronde tafelsessie dieper ingegaan op casussen van onze genodigden. Na de pauze krijg je door middel van de introductie van een spreker een casus uitgedeeld, die je samen met deelnemers van de tweede ronde tafelsessie moet oplossen. Om in de stijl van onze locatie te blijven, is aan deze sessie een competitief element verbonden. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om je oplossing te pitchen. Voor de groep met het beste idee zal een mooie prijs klaarliggen!

Een derde helft mag in een voetbalstadion niet ontbreken, en daarom is er na de sessies uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken met de genodigden en medestudenten. Dit alles zal plaatsvinden onder het genot van een hapje en drankje.

Geïnteresseerd in alleen deze middag? Koop voor 5€ een ticket voor dit evenement. Let op! Indien je al in het bezit bent van een HBW-ticket kan je je gratis aanmelden voor dit evenement.